Πρόστιμο 50.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Μαξ Φερστάπεν

Πρόστιμο 50.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Μαξ Φερστάπεν
Οι αγωνοδίκες επέβαλαν στον Μαξ Φερστάπεν χρηματική ποινή ύψους 50.000 ευρώ γιατί ακούμπησε την πίσω πτέρυγα της Mercedes του Λιούις Χάμιλτον.

Χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε στον Μαξ Φερστάπεν, καθώς μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών της Παρασκευής, στην πίστα του Σαο Παολο στην Βραζιλία, ο Ολλανδός πιλότος ακούμπησε την πίσω πτέρυγα της Mercedes του Λιούις Χάμιλτον.

Ο Φερστάπεν κλήθηκε να καταθέσει στους αγωνοδίκες σήμερα (13/11) το πρωί, καθώς βρέθηκε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Μαξ να κοιτάει και στην συνέχεια να ακουμπάει την πίσω πτέρυγα της Mercedes σε δύο σημεία.

Το περιστατικό ερευνήθηκε από πολλές κάμερες και πιο συγκεκριμένα από αυτές που είχαν τοποθετηθεί στα μονοθέσια των Λιούις Χάμιλτον, Βάλτερι Μπότας και Φερνάντο Αλόνσο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε πρόθεση να προξενήσει κάποια βλάβη.

Το συμπέρασμα ήταν ότι η πίεση που άσκησε ο Φερστάπεν όταν ακούμπησε την πτέρυγα ήταν αμελητέα, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα λάβει καμία ποινή που αφορά το Sprint Race, αλλά και ούτε τον αγώνα της Κυριακής.

Επίσης οι αγωνοδίκες ανέφεραν, επίσης, ότι οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για τις πράξεις τους στο Παρκ Φερμέ (στο χώρο που μένουν, αποκλεισμένα, τα μονοθέσια μετά από κάθε επίσημη διαδικασία στην πίστα) καθώς οι ποινές αναμένεται να γίνουν πολύ αυστηρές.

{https://twitter.com/F1/status/1459563306260348933}ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

George Coiffure
Ορθοπεδική Μέριμνα - Δημα Φλωρενια & Σια ΕΕ
Φροντιστήριο Κλασικό
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ